Inox pentru Bucătării Profesionale

O bucătărie profesională echipată corect, succes garantat!

 Lucrurile mari încep din bucătarie, iar într-o afacere prosperă rolul acesteia este esențial. Pentru ca totul să meargă ca pe roate și să funcționeze impecabil, o bucătărie profesională de succes trebuie echipată corespunzător, iar activitățile zilnice să se desfășoare într-un mod foarte bine pus la punct.

 Inox Plus îți crește business-ul,  punîndu-ți la dispoziție un mobilier din oțel inoxidabil ideal pentru restaurante, cafenele, magazine sau hoteluri.

Oțelul inoxidabil are un șir de caracteristici unice, care îl fac extrem de practic în bucătăriile profesionale: este rezistent, igienic, ușor de întreținut, arată bine și este sigur. Dar să le luam pe rând.

1.Rezistent la coroziune - nu va rugini!
2.Ușor de curățat! Pentru cazurile în care igiena strictă este importantă, uşurinţa cu care poate fi curăţat face din oţelul inoxidabil o primă alegere.
3.Rezistent la foc și căldură!  Aliajele cu nichel nu suferă schimbări de dimensiune datorate temperaturii şi îşi menţin duritatea la temperaturi ridicate.
4.Aspect atractiv! Oțelul inoxidabil este un material pentru totdeauna și indiferent de gradul de uzură, aspectul se păstrează același.

Vin-o în oficiul Inox Plus pentru a alege tot de ce ai nevoie. Ne aflăm pe str. Petricani 17/3. Ne puteți apela la numărul 0 78 753 888.

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Iată ce nu ai știut despre inox

1.Oțelul inoxidabil a fost descoperit întîmplător. Metalurgul englez Gary Briley căuta o metodă de a proteja armele de coroziune. Astfel, savantul a experimentat cu proprietățile aliajelor și a descoperit că dacă metalul conține o cantintate mare de crom (de la 12 la 20%), atunci el opune rezistență oxidării și nu ruginește.

2.Americanii au inventat un săpun din oțel inoxidabil. Săpunul nu era lichid, ci o simplă bucată solidă de inox rotungită și bine șlefuită. S-a dovedit că acest săpun poate ucide cele mai neplăcute mirosuri de pe mîini. Se foloseau de el foarte simplu îl țineau în mîini un pic frecîndu-l ca cu un săpun obișnuit.

3.Oțelul inoxidabil în sine este foarte dur și rezistent la temperaturi ridicate. Temperatura la care aliajul din inox se începe a topi variază de la 1500-8000 °C, pentru comparare temperature nucleului pămîntului are ajunge la o temperatură de maxim 6000-6500 °C.

Compania: Inox Plus

Anul:0

Sistem de glisare = Utilaj funcțional

Compania Inox Plus dispune de secție proprie de producere. Iar cu ajutorul unei echipe profesioniste și a aparatelor tehnice moderne orice scop devine realizabil.

Pentru ca produsul final să fie cît se poate de funcțional noi folosim un sistem de glisare ce face deschiderea și închiderea sertarelor ușoară și comodă.

Acest sistem este folosit la mese, cărucioare, dulapuri, chiuvete.

https://inoxplus.md/product/utilaj-industrial

Pentru a afla mai multe detalii puteți apela numărul 0 78 829 888 pentru a discuta cu un consultant.

Sau puteți veni în oficiul Inox Plus pe adresa mun. Chișinău str. Petricani 17/3.

 

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Unde se întrebuințează metizele din inox?

Unde se întrebuințează metizele din inox?

  Metizele din inox sunt actuale și binevenite în cazurile în care sistemele de fixare sunt supuse permanent unor condiții de umiditate sporită.

Metizele din oțel inoxidabil sunt un elemente des folosite  în construcția caselor locative și tuturor sistemelor de funcționare atît în interior cît și în exterior. Ele pot diferenția prin scopul utilizării, metoda de producere, configurație și altele, însă toate sistemele de fixare din inox sunt indispensabile pentru menținerea integrității construcțiilor.

Avantajele folosirii metizelor din inox:

Principalul avantaj a acestor metize este rezistența la oxidare. De asemenea, alte avantaje ale elementelor de fixare din oțel inoxidabil este sterilitatea și capacitatea lor de a rezista mediului înconjurător.

Datorită proprietăților sale, elementele de fixare din oțel inoxidabil sunt utilizate în mod activ în industria chimică, alimentară și medicală.

Pentru mai multe detalii despre sistemele de fixare din inox accesați: https://inoxplus.md/product/metize-sisteme-de-fixare

✅Ne găsești pe str. Petricani 17/3 sau la telefonul 022 317 318

Compania: Inox Plus

Anul:2019

De ce să alegem fitinguri din inox?

  Fitingurile pentru țevi sunt un set de elemente care oferă posibilitatea de a schimba secțiunea transversală a conductei. Cum ar fi: robinet, capac, cleme, cot, dop, flanșă, teu, muftă, racord, reducție, supapă, suport țeavă ș.a.

 Sarcina sa este de a controla mișcarea fluxurilor substanțelor lichide, ținând cont de caracteristicile temperaturii, presiunii, puterii și condițiilor de mediu.

Avantajele alegerii armăturilor din oțel inoxidabil sunt:

• au un grad ridicat de rezistență;
• nu sunt influențate de medii agresive;
• nu se supun acțiunii corozive;
• rezistă la condițiile de temperatură;
• au o rezistență mare la uzură.

 Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării oțelului inoxidabil în fabricarea fitingurilor pentru țevi este rigiditatea sa față de orice mediu de lucru. Este foarte potrivită utilizarea utilizarea lor în industria alimentară.

Fitingurile din oțel inoxidabil (de înaltă aliere) se montează pe o conductă din același material. Se pot transporta produse lactate, diverse tipuri de uleiuri vegetale, băuturi alcoolice, apă potabilă. Aceste fitinguri sunt utilizate pe scară largă în producția de vin și bere (în sisteme de control al presiunii și sisteme de distribuție).


Pentru a alege fitingurile potrivite pentru dvs. vă invităm în oficiul Inox Plus pentru consultație.

https://inoxplus.md/ro/product/fitinguri

 

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Cum să alegi corect o mașină de tocat carne?

Dar tu știi cum se alege corect o MAȘINĂ de TOCAT CARNE?
Mașina de tocat carne este un electrocasnic necesar în bucătăria oricui, fie ca vorbim despre un bucătar profesionist sau o gospodina casnica.
Cum alegi cea mai buna mașină de tocat carne?
Unul dintre cei mai importanți factori ai mașinii de tocat este puterea motorului. Aceasta este exprimata în watt și variază de la model la model.
Cu cat puterea motorului este mai mare, cu atât mașina va funcționa mai bine și va toca mai rapid.
Nu confunda puterea cu consumul. O putere mai mare nu înseamnă automat și un consum mai mare. Odată cu puterea, crește și eficiența mașinii de tocat, astfel încât, chiar dacă are un consum ridicat, aceasta va funcționa doar pe o perioadă scurtă, terminându-și repede sarcina. În schimb, o mașină cu o putere mai mică va funcționa mult mai mult timp pentru a toca aceeași cantitate de carne, drept pentru care și consumul de curent va fi mai mare.
Capacitatea de tocare a unei mașini de tocat este măsurată în kg pe minut și se referă la cantitatea de carne pe care aparatul este capabil să o toacă în decurs de un minut.
Ideal ar fi ca cifra din dreptul capacitații de tocare în specificațiile tehnice ale mașinii să fie cât mai mare.
Pentru a obține consultație sa a vedea produsele vă invităm în oficiul Inox Plus pe str. Petricani 17/3 sau telefonați 022 317 318☎️
https://inoxplus.md/ro/product/utilaj-tehnologic

 

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Echipamentul industrial pentru Crama Veche

   Echipa Inox Plus SRL a colaborat cu restaurantul Crama Veche și anume în utilarea zonei de producție cu un utilaj industrial și HoReCa performant și calitativ.

  În cadrul acestei colaborări s-au instalat elemente precum: cazan pentru încălzirea apei, mese din oțel inoxidabil, blat special pentru masă, uscător pentru vase, etajere de diferite dimensiuni, suport pentru vase din inox, suporturi pentru ustensile și polițe suspendate din inox.

 În urma exploatării acestui utilaj restaurantul Crama Veche a rămas mulțumit de calitatea acestuia și de faptul că el corespunde tuturor cerințelor solicitate iar bugetul și termenii planificați au fost respectați.

  Dorim să îi mulțumim restaurantului Crama Veche pentru alegerea făcută și îi dorim succese în activitățile sale.
https://inoxplus.md/product/utilaj-industrial

 

Compania: Crama Veche

Anul:2019

Avantajele veselei din inox

A găti sănătos înseamnă să alegem alimente naturale, sănătoase din care să ne preparăm mâncarea, dar şi să folosim vase de cea mai bună calitate pentru prepararea lor.

Vasele din aluminiu conduc uniform căldura şi sunt preferate de mulţi producători industriali. Dar aluminiul poate ajunge în compoziţia mâncărurilor preparate termic şi se poate depune în special în structurile nervoase. Există studii care indică faptul că aluminiul poate contribui la apariţia bolii Alzheimer.

Vasele din cupru sunt, de asemenea, de evitat. Cuprul este necesar în alimentaţia umană, iar limita maximă este de 10 miligrame zilnic. Dar o cantitate mare de cupru poate ieşi din vasul de gătit sub influenţa căldurii. Se ştie că alimentele cu aciditate ridicată favorizează absorbţia cuprului. Aşadar, există riscul intoxicării.

Calitatea recipientelor în care sunt prelucrate termic ingredientele va condiționa implicit rezultatele, drept pentru care cele mai populare cratițe și oale rămîn cele confecționate din inox. Acest material este apreciat în primul rînd pentru rezistența și durabilitatea de care dă dovadă. De asemenea, oțelul inoxidabil nici nu se păteaza, conferind recipientelor un aspect perpetuu lucios, de nou.

Accesați pentru a vedea produsele: https://inoxplus.md/product/vesela

Pentru a alege cea mai bună soluție pentru bucătăria dvs., vă învităm în oficiu companiei Inox Plus pentru a primi o consultație profesionistă.

De asemenea, la Inox Plus găsiți :

-Un asortiment de veselă în inox în stoc permanent și la comandă.

-Producători diverși de veselă

-Garanție și deservire

Compania: Inox Plus

Anul:2019

1

NOI PROVOCĂRI PENTRU INOX PLUS

Inox Plus a produs un utilaj din oțel inoxidabil alimentar , de calitate superioară unui salon de frumusețe din Bălți, destinat prepararii pastei de zahăr, care e utilizată în epilare prin metoda sugaring.

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Acum disponibil la Inox Plus !

Acum disponibil la Inox Plus - Tăierea metalelor cu laser

Serviciu revoluționar pe piața din Republica Moldova. Inox Plus oferă servicii de tăiere cu laser. Utilizăm  echipamente performante, de ultima generație, care pot admite grosimi variate.

Tăierea sau debitarea cu laser se realizează în condiții special create , aceasta fiind bazată pe utilizarea unei raze luminoase de mare putere drept instrument principal de tăiere.

Procedeul de tăiere cu laser se efectuiază pe următoarele metale de client

  • Oţel inoxidabil
  • Fier

Sună acum la 022 317 318 și vom raspunde în cel mai scurt timp!

 

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Accesorii baie pentru persoane cu dizabilități

Inox Plus produce din oțel inoxidabil, accesorii baie pentru persoane cu dizabilități. Suntem unicul producător care vă poate confecționa bară de sprijin, bară dublu rabatabila, bara sustinere colț, bara susținere perete, maner sustinere pentru persoane cu handicap.

 

  • Bară sprijin din inox- ajută la susținerea persoanelor cu dizabilități să se ridice și să își mențină echilibru.

  • Cadru de sprijin din inox pentru chiuvetă sau WC- este un sistem sigur de susținere a persoanelor cu probleme de echilibru

  • Mîner cada baie - ajută persoana cu dizabilitati sa intre si sa iasa din cada ajutand la mentinerea echilibrului.

 

Unde se montează?

În baie, lingă cabina de duș, chiuvetă și vasul de toaletă

 

Cum să aflați detalii?

Sună acum la 022 317 318

Compania: Școală internat

Anul:2018

ECHIPAMENT INDUSTRIAL PENTRU BUCĂTĂRIA MIADORA

Utilajul produs de Inox Plus pentru bucătăria restaurantului Miadora au fost: mese industriale pentru prepararea bucatelor, dulapuri și rafturi inox pentru păstrarea echipamentelor și altor ustensile necesare unei bucătării moderne.

Compania: Miadora

Anul:2015

REGULI PENTRU CURĂŢAREA SUPRAFEŢELOR DIN INOX

Inoxul este uşor de curăţat şi este foarte igienic. Din acest motiv este  utilizat în industria alimentară si decorativă. În fapt, suprafaţa sa netedă şi fără pori nu permite aderarea şi dezvoltarea bacteriilor şi a altor micro-organisme. În continuare sunt prezentate căteva reguli simple pentru a menţine suprafeţele din inox în permanenţă curate :

1. Acordaţi o atenţie sporită modului de tratare a suprafeţelor din inox, încă de la prima utilizare.

2. Pentru a păstra strălucirea inoxului, utilizaţi produse speciale, de fiecare dată.

3. Evitaţi utilizarea de produse abrazive care pot zgâria suprafeţele din inox.

4. Clătiţi bine cu apă suprafeţele curăţate.

5. Nu lăsaţi lavete umede sau bureţi pe suprafaţa din inox, pentru a evita formarea de pete.

6. Nu lăsaţi pentru timp îndelungat ustensile din metal în contact cu inoxul, deoarece pot să apară fenomene de corodare.

7. Pentru prima utilizare, se recomandă să curăţaţi şi să clătiţi bine suprafeţele din inox, deoarece ţevile de apă pot conţine substanţe feroase care, dacă sunt lăsate timp îndelungat în contact cu inoxul, pot duce la apariţia fenomenului de oxidare.

8. Nu utilizaţi detergenţi care conţin clor sau compuşi ai clorului: hipoclorit de sodiu, acid clorhidric, substanţe de detartrare etc. Acestea pot ataca compoziţia inoxului şi pot să apară pete care nu mai pot fi remediate.

9. Nu lăsaţi pe țevi produse de curăţare sau alte produse chimice care au compoziţie acidă. Pericol de oxidare şi corodare a inoxului.

10. Nu utilizaţi bureţi metalici sau alte ustensile metalice care pot zgâria suprafaţa şi pot lăsa urme de rugină.

Compania: Inox Plus

Anul:2015

Colaborarea 7 Spice cu Inox Plus

Compania 7 Spice a apelat la specialiștii companiei Inox Plus pentru producerea rastelurilor și a formelor de copt din inox alimentar . Rastelurile selectate au fost proiectate conform necesității brutăriei, fiind utilizate la procesul de coacere în cuptoarele speciale pentru produsele de panificație.

Compania: 7 Spice

Anul:2016

NOUL SHOWROOM INOX PLUS

Vara anului 2017 pentru Inox Plus este un anotimp plin de evenimente frumoase, am început această vară cu schimbarea oficiului într-un sediu mult mai mare și mai confortabil atît pentru angajații companiei cît și pentru clienți. Oficiul nou ne permite să expunem o sală de prezentări detaliată, unde afișăm o mare parte din produsele care le executăm, ceea ce permite clienților să aleagă mai ușor utilaje industriale, butoaiele, balustradele și materia primă necesară.

 

Compania: Inox Plus

Anul:2017