Confecții exclusive produse de InoxPlus

Echipa InoxPlus  la solicitarea clientului a efectuat lucrări de fabricare și montare a elementelor din oțel pentru stația de epurare a apelor uzate. Au fost produse vase cilindrice de volume impunătoare din oțel inoxidabil, dotate cu scări de acces, cârlige de prindere și plase pentru filtrarea apei uzate. Piesele acestei confecții impunătoare au fost produse în secția de producere și ulterior livrate și asamblate pe șantierul de lucru .

Clientul nostru  întreprinde toate măsurile necesare de îmbunătăţire a infrastructurii ce ţine de apă şi canalizare, precum și de epurare a apelor uzate.Compania își propune ca apele din RM să fie protejate de rând cu cele din Uniunea Europeană. 

Scopul tratamentului apelor uzate nu este doar recuperarea apei pentru reutilizare, ci și pentru protejarea oamenilor și a mediului de contaminanții din apă.Pomparea apelor uzate nestandarte înapoi în mediu are un efect ecologic devastator. Contaminanții din canalizare pot ucide plantele și animalele sau pot face habitatele nesigure pentru a trăi și surse de apă periculoase pentru băut.

Echipamentele și utilajele din stațiile de tratare a apelor uzate sunt expuse subsatanțelor agresive și corozive, motivul principal pentru care aceste instalații utilizează oțelul  inoxidabil. Rezistența la coroziune a oțelului inoxidabil combinată cu durabilitatea și cerințele minime de întreținere ,asigură cicluri de lichiditate lungi și economice. Oțelul inoxidabil ajungând  la sfârșitul duratei de viață,rămâne 100% reciclabil.

 Există oare un material mai bun pentru crearea unei soluții tehnice  durabile?

Compania: InoxPlus

Anul:2021

Produs nou : Masă cu blat recordat cu pal

Inox Plus este o companie bazată pe inovare, așa că dorim întotdeauna să avem grijă de clienți în cel mai bun mod posibil. O abordare pentru a face acest lucru este de a oferi clienților noștri ceea ce  își doresc sau au nevoie în loc de ceea ce avem la îndemână pentru a vinde.

Mesele de lucru trebuie să reziste presiunii unei bucătării aglomerate,din acest motiv echipa noastră  de ingineri a proiectat un produs exclusiv, mai rezistent și mai funcțional,masa cu blat recordat cu pal.

Masa inox de lucru este ideala pentru bucatariile profesionale, laboratoarelor de cofetărie, patiseriilor și altor unități de alimentatie publica.

Caracteristici:

 • Realizat din oțel inoxidabil;

 • Blat ranforsat cu pal;

 • Picioare ajustabile din oțel inoxidabil;

 • Poliță inferioară perfectă pentru stocarea ingredientelor;

 • Ușor de întreținut și curățat;

 • Instalare simplă și rapidă;

 • Capacitate mare de încărcare.

Compania: Inox Plus

Anul:2021

Mobilier HoReCa executat la comandă

Când un client aude cuvântul „personalizat”, ce crezi că îți vine în minte?

Mai întâi ar putea fi: „Voi obține de fapt ceea ce vreau în loc de ceva standard?” Dacă ai construi o casă, ai vrea să se potrivească perfect nevoilor tale. Nu doar „suficient de aproape”. Deci, de ce te-ai simți diferit la locul de muncă? Operațiunile de servire a alimentelor sunt ca niște mini-fabrici: produsul lor este alimentar, iar eficientizarea procesului asigură faptul că forța de muncă sau produsul nu se pierd în timpul producției.Fiecare zonă trebuie să fie eficientă pentru a asigura cea mai bună utilizare a forței de muncă și accesul la componente. Așa suntem capabili să excelăm la realizarea de echipamente specializate pentru servicii alimentare, pentru a asigura o productivitate maximă pentru bucătăriile comerciale.

Compania: InoxPlus

Anul:2021

Inox pentru industria produselor lactate

Pentru industria produselor lactate, cel mai adesea aveți nevoie de o țeavă dintr-un oțel inoxidabil alimentar.
De asemenea, este utilizat pentru îmbutelierea berii, vinului, reactivilor. Din ea face vesela, ustensile de bucătărie. Acest tip de metal are cerințe speciale. Trebuie să respecte standardul. Țevile din oțel AISI 304 și AISI 316,  ar trebui să aibă astfel de proprietăți:

1. Țevile trebuie să aibă proprietăți mari anticorozive. Acest lucru este important mai ales la suduri.

2. Să aibă rezistență ridicată la medii agresive.

3. Să nu aibă emisii toxice, să fie ecologice

4. Să dețină rezistență la uzură.

5. Să respecte standardele pentru dizolvarea metalelor grele în lichide.

6. Trebuie să mențină netezimea pe toată durata de viață a produsului, astfel încât să fie posibilă curățarea și dezinfectarea conductei.

În industria alimentară, dezinfectarea este necesară după folosirea conductelor pentru pomparea lichidelor, în special a laptelui. Pentru a face acest lucru, aplicați
soluții agresive (sodă caustică, acid sulfamic). Oțelul inoxidabil AISI 316 este cea mai potrivită opțiune pentru acest lucru.

Cum se identifică alimentele din oțel inoxidabil

Mulți cumpărători sunt interesați de modul de determinare a oțelului inoxidabil alimentar de cel nealimentar prin semne externe. Pe suprafața metalului, care
aplicate în industria alimentară nu ar trebui să prezinte defecte. Trebuie să fie bine șlefuit și să nu aibă zgârieturi.

O altă metodă de determinare este conținutul de crom din aliaj. Dacă metalul conține mai mult de 10% crom în compoziția sa, astfel de aliaje pot
atribuită mâncării. Dar dacă oțelul inoxidabil este utilizat pentru depozitarea pe termen lung a produselor alimentare, este mai bine să folosiți astfel de mărci de oțel inoxidabil
ca AISI 316, AISI 304. Au mai mult de 17% crom.

Fitinguri inoxidabile

Pentru a conecta conductele și a crea sistemele potrivite, sunt necesare armături pentru industria alimentară din oțel inoxidabil. Ei trebuie să fie aceia
aceleași mărci ca țevi. este necesar pentru funcționarea pe termen lung a sistemului. Pentru conductele de lapte, de înaltă calitate
oțel inoxidabil. Compania creează sisteme de aprovizionare cu lapte integral. Pentru conectarea conductelor este nevoie de mecanisme speciale. - fitinguri.
Sunt selectate din același grad de oțel. Există mai multe tipuri de armături: racorduri, clampe, filetate etc.. Toate sunt necesare pentru conectarea conductelor în diferite noduri.

Compania: Inox Plus

Anul:2020

Plusurile și minusurile - cuțitelor din inox

Oțelul inoxidabil (inox), este bine rezistentă la coroziune, la schimbarea condițiilor de mediu. El pe larg larg se aplică:

 • în industria petrochimică și alimentară;
 • în medicină și construcție;
 • în inginerie electrică și inginerie mecanică;
 • în electrocasnice și în alte zone.

Din oțel inoxidabil se produc tablă, țevi, cercuri, sârmă, supape și multe altele.

Tabla și-a găsit aplicația largă în arhitectură, construcții auto, navale. Din aceasta se produce:
diverse structuri metalice, placarea clădirilor, rezervoarelor, rezervoarelor, cazanelor, ascensoarelor, bazinelor și așa mai departe.

Folia de oțel inoxidabil de 2 mm este durabilă (are o durată de viață de peste 50 de ani), nu ruginește, nu își pierde aspectul inițial, înainte și după
lucrările de sudare nu necesită prelucrare suplimentară. Suprafața acestor foi este foarte lustruită și ușor de mecanizat
prelucrare, ștanțare, tăiere, sudare, vopsire. Țevi sudate, construcții de construcții, scule de tăiere, rezervoare pentru depozitarea reactivilor chimici slabi sunt fabricate din tablă tehnică din oțel inoxidabil. Mâncarea este folosită pentru producerea de ustensile de bucătărie, containere, echipamente.

Fiecare gospodină modernă are în bucătărie obiecte din oțel inoxidabil: vase, furci, linguri și, desigur, cuțite.
Modelele cuțitelor cu lame din oțel inoxidabil au avantaje față de altele. Și anume:

 • Inoxidabile (excelentă rezistență la coroziune);
 • Rezistență bună (nu se îndoaie, nu se rupe);
 • Igienic (nu absoarbe mirosul produselor);
 • Au un aspect estetic (nu întunecați și nu arătați frumos în exterior).


Dezavantajul principal este că cuțitele sunt tăiate rapid, dar pot fi ascuțite rapid și ușor. Orice cuțit necesită îngrijiri specifice, curățare regulată,
ascuțire, editare și stocare corespunzătoare. Aceasta va prelungi durata de viață a funcționării sale.

Tabla și banda de oțel ocupă un loc central în producția de oțel inoxidabil. Este folosit în aproape toate
domenii de activitate umană.

O gamă largă de produse certificate și de calitate, precum și o bandă inoxidabilă, pot fi comandate la InoxPlus.

Compania: Inox Plus

Anul:2020

Cuțitul Hendi și caracteristicile sale

Fiecare cuțit Hendi este confecționat dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil-carbonat extrem de durabil. Mânerul dispozitivului este, de asemenea, realizat din oțel inoxidabil cu un strat de cauciuc. Datorită acestui design, este convenabil să țineți cuțitul în mână, nu alunecă, ceea ce face ușor să tai chiar și cele mai grele produse. Ele nu se supun procesului de coroziune, iar lama se țină ascuțită mult timp. 

Cuțitele Hendi, în comparație cu alte cuțite, prezintă următoarele avantaje:

 • tehnologia unică de producție, datorită cărora cuțitele sunt fabricate dintr-o singură bucată de oțel;
 • cea mai mare rezistență și ascuțirea lamei;
 • mâner ergonomic confortabil cu acoperire din cauciuc;
 • o gamă largă de aplicare a cuțitelor (restaurante, cafenele, gătit la domiciliu);
 • simplitatea în funcționare.


Când cumpărați un cuțit Hendi, faceți o alegere în favoarea calității, fiabilității și durabilității dispozitivului, care va servi în bucătăria Dvs. mai mult de zece de ani.

De unde să cumpărați cuțite Hendi ieftin?
Doar în compania noastră prețul dispozitivelor de la acest producător este minim și accesibil pentru toată lumea. Livrăm cuțite Hendi în toată Moldova, în cel mai scurt timp.

Compania: Inox Plus

Anul:2020

Oțel inoxidabil în învelișul ascensoarelor

Avantajele acoperii ascensoarelor și coloanelor cu oțel inoxidabil
Oțelul inoxidabil este un material universal, practic, care este adesea folosit în decorarea spațiilor publice, verande, săli. Arata elegant, confera elementelor respectabilitatii interioare, soliditate. Pentru aceasta se folosesc produse lungi de diferite grade, care includ aditivi speciali de aliere.

Există mai multe avantaje de a acoperi carcasa și coloanele ascensorului cu oțel inoxidabil. Materialul este durabil, nu se teme de efectele adverse. Prin urmare, finisajul își păstrează aspectul inițial pentru o lungă perioadă de timp. Prețul țevilor, benzilor, foilor de oțel inoxidabil rămâne acceptabil pentru majoritatea cumpărătorilor.

Cum se face acoperirea?
Pentru acoperirea coloanelor sau a portalurilor ascensorului cu oțel inoxidabil, sunt utilizate benzi speciale, casete sau tablă. Elementele de fixare sunt ascunse sau vizibile. în al doilea caz, elementele de fixare din oțel inoxidabil îndeplinesc o funcție decorativă. Alegerea tipului de fixare depinde de stilul interiorului și de preferințele proprietarilor.

Foile au margini netede, astfel încât este ușor să le fixați, nu există goluri sau întoarceri. Chiar și pentru pereții inegali, finisajul perfect poate fi realizat prin adaptarea materialului la condițiile existente.

Acoperirea coloanelor
În funcție de stilul interior ales, se alege un material cu oglindă sau suprafață lustruită. Îmbinările pot rămâne ascunse sau decorate sub formă de secțiuni rotunde, pătrate sau dreptunghiulare. Materialul este flexibil, ia aproape orice formă. De obicei, acestea decupează coloane de secțiune transversală pătrată, circulară, de orice lungime.

Acoperirea ascensorului
Ascensoarele sunt căptușite cu oțel inoxidabil lustruit sau periat. Textura materialului poate fi variată. Blancurile placării sunt tăiate cu un laser, astfel încât experții efectuează măsurători cu o precizie ridicată. Grosimea foilor este de 1-1,5 mm. Sunt finisaje decorative realizate la joncțiunea dintre perete și axul elevatorului.

Compania: Inox Plus

Anul:2020

Construcția rezervoarelor din tablă de inox

Oțel inoxidabil pentru producerea de cisterne

Utilizarea oțelului inoxidabil în diferite domenii ale activității umane este justificată de calitățile sale universale - rezistența la coroziune,
medii agresive, fără toxicitate. Echipamentele capacitive din oțel inoxidabil sunt utilizate în diferite domenii ale activității umane. Depinde
din gradul de oțel. Cea mai populară este AISI 304. Compoziția sa chimică permite utilizarea în industria alimentară, pt
fabricarea rezervoarelor tehnice.

Compoziția acestei mărci de oțel inoxidabil include 17-19% procente de crom, nichel 9-11%. Se adaugă titan, cupru, siliciu, sulf, mangan. Mulțumită
componente de aliere, are caracteristici, numai proprietățile ei. Principalele sunt ductilitatea și rezistența la impact mare. asta permite
folosiți-l pentru a face diverse părți.

Aaplicarea rezervoarelor din oțel inoxidabil

Foaia de oțel inoxidabil este utilizată pentru fabricarea diferitelor rezervoare, cisterne, cade de depozitare. Plasticitatea ridicată permite să faceți diferite forme și volume . Se folosește la fabricarea:

1. Cisterne, rezervoare pentru industria de petrol și gaze. Proprietatea unică de a nu reacționa cu un mediu agresiv permite stocarea și
pentru a transporta produse petroliere și gaz. La benzinării face depozitare în subteran

2. Rezervoarele de combustibil pot rezista la căldură ridicată datorită punctului ridicat de topire al oțelului inoxidabil. Este de aproximativ 1800 de grade.

3. Industria chimică folosește containere pentru depozitarea și fabricarea substanțelor chimice. De asemenea, proiectat pentru muncă sub presiune ridicată
dispozitive pentru generarea oxigenului lichid

4. Absența toxicității permite utilizarea rezervoarelor metalice în industria alimentară - carne, lactate și alcool.

Ingineria folosește, de asemenea, o varietate de rezervoare pentru stocarea lichidelor agresive.

Compania: Inox Plus

Anul:2020

Diferența dintre AISI 201 și AISI 304

Oțelul inoxidabil AISI 201 și AISI 304 diferă prin domeniul de utilizare. Acest lucru se datorează caracteristicilor lor de performanță. De exemplu, AISI 201 poate fi utilizat în medii cu agresivitate moderată, dar este imposibil să producă recipiente sau produse tubulare din acesta pentru transportarea acizilor și a substanțelor chimice agresive.

Mai mult, după cum se poate observa din procentul de crom din AISI 304 și AISI 201, diferența dintre ele este gradul de rezistență la coroziune. Așadar, oțelul AISI 304 este universal pentru fabricarea de structuri, elemente și piese din acesta, a căror funcționare va avea loc în cele mai nefavorabile condiții. Acest metal se caracterizează nu numai prin rezistență, ci și prin capacitatea sa de a rezista influenței agresive și de a nu-și pierde proprietățile la temperaturi subzero. Nu este supus distrugerii nici în medii acide, saline și alcaline.

Deoarece metalul AISI 201, la fel ca AISI 304, este aliat cu crom, nichel cu aditivi de cupru și mangan, este, de asemenea, oțel inoxidabil, dar o clasă economică. În unele cazuri, AISI 201 poate fi un bun înlocuitor al oțelului austenitic AISI 304. În plus, compoziția aditivă bine formată din aliajul AISI 201 oferă structurilor sale o rezistență bună. Acest lucru trebuie luat în considerare la compararea oțelului AISI 201 și AISI 304.

Produsele din acest material sunt ușor de deformat, ceea ce simplifică prelucrarea - sunt ușor de sudat și tăiat, ambutesat și forjat. Și datorită prezenței cuprului, ductilitatea metalului în timpul proceselor de extragere este crescută, perioada de întărire este redusă, iar nivelul de rezistență la formațiunile de coroziune crește. Structurile acestui aliaj sunt rezistente la stres mecanic, vibrații, căldură.

Mulți consumatori sunt interesați să distingă AISI 201 de AISI 304. Fără o analiză chimică completă este imposibil să se facă acest lucru, iar opinia predominantă că acest lucru se poate face cu un magnet este greșit, deoarece produsele din oțel inoxidabil AISI 304 și AISI 201 au proprietăți magnetice slabe. Ca urmare a deformării și prelucrării.

Compania noastră importă și produce utilaj din otel inoxidabil folosind doar materia prima de marca AISI 304.

https://inoxplus.md/product/tabla-inox

Compania: InoxPlus

Anul:2020

Accesorii balustradă - tipuri și utilizarea

Pentru ca o balustradă să ne bucure zilnic de existența sa, nu e de ajuns doar o simpla țeavă din oțel inoxidabil și meșteri care să o instaleze. Deoarece, pentru un exterior decent și frumos balustrada are nevoie de un șir de accesorii (în dependență de modelul ei). Dar ce sunt accesoriile de balustradă? Cum ele sunt denumite și în ce cazuri se folosesc? Multe întrebări și puține răspunsuri. Compania noastră a efectuat cercetări și a venit cui toate răspunsurile necesare.

Tipurile de accesorii pentru balustradă și utilizarea lor:

 • Capace decorative (de mascare) - acoperă placa de baza a stâlpilor pentru balustradele modulare;
 • Capace decorative simple (tip dop) și cu bilă - astupă gaura țevii
 • Suport balustradă – suport pentru țeavă, se plasează în vârful stâlpului.
 • Suport lateral – suport pentru stâlp, în caz că balustrada este pe marginea laterală a scărilor / platformei.
 • Cot ajustabil (reglabil și nereglabil) – accesoriu de concesiune între țeavă, pentru construirea balustradelor curbate.
 • Conector țeavă – conectează 2 țevi între ele (se folosește de obicei la balustrade lungi)
 • Titular – ține strunele balustradei (țevile mai mici ce sunt sub mâna curentă)
 • Accesorii pentru podea și pereți – din această categorie fac parte flanșele și fixatoarele pentru stâlpi (sunt utilizate cât la stâlpi atât și la țeava mâner de bază)
 • Bile decorative – sunt folosite ca capetele stâlpilor (în modelele fără țeava mâner)
 • Suport balustradă de perete – sunt folosite la modele de balustradă fără stâlpi
 • Ancore – suport pentru stâlp
 • Clemele – sunt folosite pentru prinderea sticlei. (în modelele balustradei cu sticle)
 • Obiecte sanitare– în această categorie intră mânerele, barele și suporturile pentru persoane cu dizabilități.

Toate acestea accesorii le puteți găsi la noi:
https://inoxplus.md/product/metize-sisteme-de-fixare

Compania: InoxPlus

Anul:2020

Colaborarea cu Baza militară de la Bulboaca

Echipa Inox Plus SRL a colaborat cu Baza militară de instruire de la Bulboaca și anume în echiparea bucătăriei a cantinei, cu mobilier și utilaje industriale performante și calitative.

În cadrul acestei colaborări s-au instalat elemente precum: mese din oțel inoxidabil (producere proprie), chiuvete din inox cu 2 cuve (producere proprie), rafturi din inox (producere proprie), Mașină de tocat carne profesională (Belgtorgmaș), mașină de curățat cartofi (Belgtorgmaș), frigider cu 2 uși de 1400 l (Polair), cazan electric de gătit (Abat), tigaie basculantă (Kayalar), mese neutre pentru linia de deservire (Kayalar), mese calde pentru linia de deservire (Kayalar), mese pentru servire (Kayalar), aragaz cu 6 ochiuri și rolă (Kayalar), containere pentru transportare.

Utilajul nou va reduce semnicativ timpul pregătirii bucatelor și deoarece este confecționat din inox va servi un timp îndelungat. 
Din partea noastre companiei, dorim băieților care apară patria numai succes și numai bine!

Dacă și Dvs. doriți utilaje profesionale și calitative din inox, urmăriți linkul:
https://inoxplus.md/product/utilaj-industrial

Compania: InoxPlus

Anul:2020

Tipurile de mașini de spălat vase profesionale

O mașină de spălat vase profesională va crește calitatea și va grăbi procesul de spălare. Acest lucru este ideal pentru cantine, catering, complexe hoteliere.Prin ce se deosebște mașina de spălat vase industrială de cea casnică, și care sunt caracteristicile sale funcționale?

În locurile de catering, viteza și calitatea serviciilor sunt importante, mai ales dacă sunt întreprinderi mari.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să găsiți mașina de spălat vase potrivită. Vei primi:

- spălarea rapidă a vaselor murdare;
- economii de muncă manuală;
- capacitatea de a utiliza în mod economic detergent, clătire și apă.

În funcție de prezența spațiului liber în bucătărie și de cantitatea de vase murdare, alegeți dintre tipurile de mașini de spălat vase:

1. Frontal.
2. Transportor (tunel).
3. Cupola.

Mașinile frontale sunt mai ușor de manevrat, deservirea a 800-900 de dispozitive pe oră este suficientă pentru unitățile mici (pentru cafenele și restaurante). Echipamentul nu este atât de scump, dar de dimensiuni mai mici decât alte tipuri de mașini. În folosință, mașinile profesionale frontale sunt similare cu mașinile de spălat vase de uz casnic.

Mașinile cupole sunt echipate cu chiuvete, blaturi și dușuri de clătire. Acestea sunt complexe întregi. Chiuveta principală este împărțită în două părți: baza și cupola. Plăcile sunt încărcate în bază (până la 15.000 de aparate pe oră) și acoperite cu o cupolă, după care începe spălarea.

Mașinile transportoare sunt potrivite pentru hoteluri și catering mari. În funcție de locația mașinii, puteți alege încărcarea din stânga sau din dreapta. Capacitatea unei astfel de tehnici este uimitoare - până la 2.500 de articole pe oră. Principiul de funcționare a mașinii de spălat vase este următorul: vasele murdare sunt instalate în casete cu cleme. Apoi, cartușele sunt așezate pe flux (transportor) și se mișcă mai întâi la chiuvetă, apoi la uscător.

Compania: Inox Plus

Anul:2020

Vinificator din inox - vin de calitate

Vinificator - este un recipient care este utilizat pe scară largă în vinificație și este destinat fermentării vinului. Calitatea vinificatorului este importantă, deoarece afectează gustul, mirosul și culoarea produsului vinic. Specialiștii InoxPlus au experiența și cunoștințele necesare, ceea ce ne permite să asigurăm calitatea înaltă a vinificatoarelor produse, a recipientelor pentru fermentarea vinului. Producem și furnizăm: vinificatoare verticale și orizontale.

Fermentarea este un proces natural, pe baza căruia se construiește producția de vin în condiții interne și la scară industrială. Fermentarea vinului necesită activitatea vitală a drojdiei sălbatice prezente pe suprafața strugurilor. Pentru a accelera și automatiza procesul, în industria vinului se folosesc vinificatoare. Acestea sunt recipiente speciale din oțel inoxidabil în care mustul de struguri este infuzat cu particule solide (pulpă). Astfel, are loc extragerea substanțelor colorante și aromatice, care conferă băuturii un gust, aromă și culoare deosebită.

https://inoxplus.md/product/butoaie-containere

Compania: Inox Plus

Anul:2020

Tipurile de tablă din inox

În faza inițială a producției de oțel inoxidabil, materialul nu are o atractivitate externă. Oțeliul inoxidabil este cel mai adesea utilizat în scopuri industriale, unde proprietățile sale anticorozive sunt importante, și nu avantajele externe. Pentru a obține diverse tipuri de oțel inoxidabil, este necesară o prelucrare suplimentară.
Există mai multe metode de prelucrare care fac suprafața metalului lucios, mat, decorativ, ceea ce crește atractivitatea acestuia.
Pe lângă schimbarea aspectului, prelucrarea îmbunătățește calitatea metalului, îl face durabil. Cele mai frecvente tipuri de prelucrare sunt:

    1. Satinarea (șlefuirea) - ca urmare a căruia suprafața este mată, ca o țesătură din satin. Pentru aceasta se folosesc mașini speciale de șlefuit. În timpul procesului, mașina elimină toate defectele care rămân după laminare, maschează mici defecte, netezește sudurile. Acest lucru se poate face manual sau pe curele speciale de șlefuire. În industriile mari acest lucru este realizat de unități speciale.

    2. Gravură - o metodă care restabilește tipul anterior de metal și îndepărtează urmele de sudare. Folosit după tratarea termică a laminării la cald și la rece a oțelului. Pentru aceasta, sunt utilizate formulări alcaline topite sau soluții apoase de acizi la scară industrială fără electroliză.

   3. Placarea decorativă cromă conferă metalului un aspect frumos și protejează împotriva uzurii și coroziunii. De asemenea, folosesc o metodă precum arderea, care este înnegrirea oțelului. Acest lucru se întâmplă în trei moduri folosind tratamente cu acid, alcaline și căldură. Un astfel de metal este considerat decorativ și este potrivit pentru finisarea diferitelor produse.

Cea mai solicitată suprafață este mată și lucioasă. Ele de obicei se folosesc la:

 • Aparate electrocasnice (frigidere, cuptoare cu microunde, panouri cu gaz);
 • Bunuri de larg consum (robinete, vase, găleți);
 • Articole de baie;
 • Echipamente comerciale, uși;
 • Elemente de decor.

Designerii folosesc oțel inoxidabil decorativ în activitatea lor.

Tipurile și marimile la tablă le găsiți aici: https://inoxplus.md/product/tabla-inox

Compania: InoxPlus

Anul:2020

Ce este pasteurizatorul?

Pasteurizatorul este un aparat folosit pentru pasteurizarea / tratamentul termic al laptelui, smântânii, sucului și altor produse alimentare.

Procesul de pasteurizare aduce temperatura produsului la o valoare determinată de cerințele tehnologice și o menține la această temperatură pentru o perioadă de timp, precum și răcirea ulterioară a produsului la temperatura de depozitare.

În funcție de tipul de ciclu de serviciu, pasteurizatorii pot fi împărțiți în perioade (discrete) și continue. Din cauza costurilor de exploatare ridicate, pasteurizatoarele discrete sunt rareori utilizate în industrie, de exemplu, autoclavele din industria conservei. Pasteurizatoarele continue sunt utilizate pe scară largă în industria lactatelor, a sucurilor, a berii. Pasteurizatoarele discrete sunt utilizate în prezent pe scară largă în producția de ketchup.

În funcție de tipul de materii prime prelucrate, pasteurizatorii pot fi împărțiți în pasteurizatori lichizi, paste și pasteurizatori de produse închise în containere.

După tipul de condiții de pasteurizare - aseptic (steril) și non-aseptic (non-steril). Pasteurizatoarele aseptice pot fi împărțite în pasteurizatoare cu încălzirea directă a produsului (de obicei abur steril) și cu încălzirea produsului folosind o unitate de schimb de căldură („circuit fierbinte”). În pasteurizatoarele cu încălzire directă a produsului, produsul este răcit în camere de vid (dezactoare), în pasteurizatoare cu încălzirea produsului folosind o unitate de schimb de căldură, în secțiunea de regenerare a schimbătorului de căldură (nu întotdeauna, există modele în care răcirea se realizează cu apă inversă / cu gheață).

Adesea, un pasteurizator, ca instalație tehnologică, este utilizat pentru a modifica orice proprietăți ale produsului. Împreună cu pasteurizatorul, se poate utiliza un omogenizator, dezactor, separator (separatorul este folosit ca normalizator al conținutului de grăsimi (cu referire la lapte)), bactofuga și alte echipamente.

Compania Noastră produce Pasteurizatoare la comandă!
Pentru informație contactați specialistul: 0 78 720 888

Compania: InoxPlus

Anul:2020

Accesorii baie pentru persoane cu dizabilități

Inox Plus produce din oțel inoxidabil, accesorii baie pentru persoane cu dizabilități. Suntem unicul producător care vă poate confecționa bară de sprijin, bară dublu rabatabila, bara sustinere colț, bara susținere perete, maner sustinere pentru persoane cu handicap.

 

 • Bară sprijin din inox- ajută la susținerea persoanelor cu dizabilități să se ridice și să își mențină echilibru.

 • Cadru de sprijin din inox pentru chiuvetă sau WC- este un sistem sigur de susținere a persoanelor cu probleme de echilibru

 • Mîner cada baie - ajută persoana cu dizabilitati sa intre si sa iasa din cada ajutand la mentinerea echilibrului.

 

Unde se montează?

În baie, lingă cabina de duș, chiuvetă și vasul de toaletă

 

Cum să aflați detalii?

Sună acum la 022 317 318

Compania: Școală internat

Anul:2018

Acum disponibil la Inox Plus!

Acum disponibil la Inox Plus - Tăierea metalelor cu laser

Serviciu revoluționar pe piața din Republica Moldova. Inox Plus oferă servicii de tăiere cu laser. Utilizăm  echipamente performante, de ultima generație, care pot admite grosimi variate.

Tăierea sau debitarea cu laser se realizează în condiții special create , aceasta fiind bazată pe utilizarea unei raze luminoase de mare putere drept instrument principal de tăiere.

Procedeul de tăiere cu laser se efectuiază pe următoarele metale de client

 • Oţel inoxidabil
 • Fier

Sună acum la 022 317 318 și vom raspunde în cel mai scurt timp!

 

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Avantajele veselei din inox

A găti sănătos înseamnă să alegem alimente naturale, sănătoase din care să ne preparăm mâncarea, dar şi să folosim vase de cea mai bună calitate pentru prepararea lor.

Vasele din aluminiu conduc uniform căldura şi sunt preferate de mulţi producători industriali. Dar aluminiul poate ajunge în compoziţia mâncărurilor preparate termic şi se poate depune în special în structurile nervoase. Există studii care indică faptul că aluminiul poate contribui la apariţia bolii Alzheimer.

Vasele din cupru sunt, de asemenea, de evitat. Cuprul este necesar în alimentaţia umană, iar limita maximă este de 10 miligrame zilnic. Dar o cantitate mare de cupru poate ieşi din vasul de gătit sub influenţa căldurii. Se ştie că alimentele cu aciditate ridicată favorizează absorbţia cuprului. Aşadar, există riscul intoxicării.

Calitatea recipientelor în care sunt prelucrate termic ingredientele va condiționa implicit rezultatele, drept pentru care cele mai populare cratițe și oale rămîn cele confecționate din inox. Acest material este apreciat în primul rînd pentru rezistența și durabilitatea de care dă dovadă. De asemenea, oțelul inoxidabil nici nu se păteaza, conferind recipientelor un aspect perpetuu lucios, de nou.

Accesați pentru a vedea produsele: https://inoxplus.md/product/vesela

Pentru a alege cea mai bună soluție pentru bucătăria dvs., vă învităm în oficiu companiei Inox Plus pentru a primi o consultație profesionistă.

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Echipamentul industrial pentru Crama Veche

   Echipa Inox Plus SRL a colaborat cu restaurantul Crama Veche și anume în utilarea zonei de producție cu un utilaj industrial și HoReCa performant și calitativ.

  În cadrul acestei colaborări s-au instalat elemente precum: cazan pentru încălzirea apei, mese din oțel inoxidabil, blat special pentru masă, uscător pentru vase, etajere de diferite dimensiuni, suport pentru vase din inox, suporturi pentru ustensile și polițe suspendate din inox.

 În urma exploatării acestui utilaj restaurantul Crama Veche a rămas mulțumit de calitatea acestuia și de faptul că el corespunde tuturor cerințelor solicitate iar bugetul și termenii planificați au fost respectați.

  Dorim să îi mulțumim restaurantului Crama Veche pentru alegerea făcută și îi dorim succese în activitățile sale.
https://inoxplus.md/product/utilaj-industrial

 

Compania: Crama Veche

Anul:2019

Cum să alegi corect o mașină de tocat carne?

Mașina de tocat carne este un electrocasnic necesar în bucătăria oricui, fie ca vorbim despre un bucătar profesionist sau o gospodina casnica.
Cum alegi cea mai buna mașină de tocat carne?
Unul dintre cei mai importanți factori ai mașinii de tocat este puterea motorului. Aceasta este exprimata în watt și variază de la model la model.
Cu cat puterea motorului este mai mare, cu atât mașina va funcționa mai bine și va toca mai rapid.
Nu confunda puterea cu consumul. O putere mai mare nu înseamnă automat și un consum mai mare. Odată cu puterea, crește și eficiența mașinii de tocat, astfel încât, chiar dacă are un consum ridicat, aceasta va funcționa doar pe o perioadă scurtă, terminându-și repede sarcina. În schimb, o mașină cu o putere mai mică va funcționa mult mai mult timp pentru a toca aceeași cantitate de carne, drept pentru care și consumul de curent va fi mai mare.
Capacitatea de tocare a unei mașini de tocat este măsurată în kg pe minut și se referă la cantitatea de carne pe care aparatul este capabil să o toacă în decurs de un minut.
Ideal ar fi ca cifra din dreptul capacitații de tocare în specificațiile tehnice ale mașinii să fie cât mai mare.
Pentru a obține consultație sa a vedea produsele vă invităm în oficiul Inox Plus pe str. Petricani 17/3 sau telefonați 022 317 318
https://inoxplus.md/ro/product/utilaj-tehnologic

 

Compania: Inox Plus

Anul:2019

De ce să alegem fitinguri din inox?

  Fitingurile pentru țevi sunt un set de elemente care oferă posibilitatea de a schimba secțiunea transversală a conductei. Cum ar fi: robinet, capac, cleme, cot, dop, flanșă, teu, muftă, racord, reducție, supapă, suport țeavă ș.a.

 Sarcina sa este de a controla mișcarea fluxurilor substanțelor lichide, ținând cont de caracteristicile temperaturii, presiunii, puterii și condițiilor de mediu.

Avantajele alegerii armăturilor din oțel inoxidabil sunt:

• au un grad ridicat de rezistență;
• nu sunt influențate de medii agresive;
• nu se supun acțiunii corozive;
• rezistă la condițiile de temperatură;
• au o rezistență mare la uzură.

 Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării oțelului inoxidabil în fabricarea fitingurilor pentru țevi este rigiditatea sa față de orice mediu de lucru. Este foarte potrivită utilizarea utilizarea lor în industria alimentară.

Fitingurile din oțel inoxidabil (de înaltă aliere) se montează pe o conductă din același material. Se pot transporta produse lactate, diverse tipuri de uleiuri vegetale, băuturi alcoolice, apă potabilă. Aceste fitinguri sunt utilizate pe scară largă în producția de vin și bere (în sisteme de control al presiunii și sisteme de distribuție).


Pentru a alege fitingurile potrivite pentru dvs. vă invităm în oficiul Inox Plus pentru consultație.

https://inoxplus.md/ro/product/fitinguri

 

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Unde se întrebuințează metizele din inox?

Unde se întrebuințează metizele din inox?

  Metizele din inox sunt actuale și binevenite în cazurile în care sistemele de fixare sunt supuse permanent unor condiții de umiditate sporită.

Metizele din oțel inoxidabil sunt un elemente des folosite  în construcția caselor locative și tuturor sistemelor de funcționare atît în interior cît și în exterior. Ele pot diferenția prin scopul utilizării, metoda de producere, configurație și altele, însă toate sistemele de fixare din inox sunt indispensabile pentru menținerea integrității construcțiilor.

Avantajele folosirii metizelor din inox:

Principalul avantaj a acestor metize este rezistența la oxidare. De asemenea, alte avantaje ale elementelor de fixare din oțel inoxidabil este sterilitatea și capacitatea lor de a rezista mediului înconjurător.

Datorită proprietăților sale, elementele de fixare din oțel inoxidabil sunt utilizate în mod activ în industria chimică, alimentară și medicală.

Pentru mai multe detalii despre sistemele de fixare din inox accesați: https://inoxplus.md/product/metize-sisteme-de-fixare

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Sistem de glisare = Utilaj funcțional

Compania Inox Plus dispune de secție proprie de producere. Iar cu ajutorul unei echipe profesioniste și a aparatelor tehnice moderne orice scop devine realizabil.

Pentru ca produsul final să fie cît se poate de funcțional noi folosim un sistem de glisare ce face deschiderea și închiderea sertarelor ușoară și comodă.

Acest sistem este folosit la mese, cărucioare, dulapuri, chiuvete.

https://inoxplus.md/product/utilaj-industrial

Pentru a afla mai multe detalii puteți apela numărul 0 78 829 888 pentru a discuta cu un consultant.

 

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Inox pentru Bucătării Profesionale

O bucătărie profesională echipată corect, succes garantat!

 Lucrurile mari încep din bucătarie, iar într-o afacere prosperă rolul acesteia este esențial. Pentru ca totul să meargă ca pe roate și să funcționeze impecabil, o bucătărie profesională de succes trebuie echipată corespunzător, iar activitățile zilnice să se desfășoare într-un mod foarte bine pus la punct.

 Inox Plus îți crește business-ul,  punîndu-ți la dispoziție un mobilier din oțel inoxidabil ideal pentru restaurante, cafenele, magazine sau hoteluri.

Oțelul inoxidabil are un șir de caracteristici unice, care îl fac extrem de practic în bucătăriile profesionale: este rezistent, igienic, ușor de întreținut, arată bine și este sigur. Dar să le luam pe rând.

 1. Rezistent la coroziune - nu va rugini!
 2. Ușor de curățat! Pentru cazurile în care igiena strictă este importantă, uşurinţa cu care poate fi curăţat face din oţelul inoxidabil o primă alegere.
 3. Rezistent la foc și căldură!  Aliajele cu nichel nu suferă schimbări de dimensiune datorate temperaturii şi îşi menţin duritatea la temperaturi ridicate.
 4. Aspect atractiv! Oțelul inoxidabil este un material pentru totdeauna și indiferent de gradul de uzură, aspectul se păstrează același.

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Iată ce nu ai știut despre inox

1.Oțelul inoxidabil a fost descoperit întîmplător. Metalurgul englez Gary Briley căuta o metodă de a proteja armele de coroziune. Astfel, savantul a experimentat cu proprietățile aliajelor și a descoperit că dacă metalul conține o cantintate mare de crom (de la 12 la 20%), atunci el opune rezistență oxidării și nu ruginește.

2.Americanii au inventat un săpun din oțel inoxidabil. Săpunul nu era lichid, ci o simplă bucată solidă de inox rotungită și bine șlefuită. S-a dovedit că acest săpun poate ucide cele mai neplăcute mirosuri de pe mîini. Se foloseau de el foarte simplu îl țineau în mîini un pic frecîndu-l ca cu un săpun obișnuit.

3.Oțelul inoxidabil în sine este foarte dur și rezistent la temperaturi ridicate. Temperatura la care aliajul din inox se începe a topi variază de la 1500-8000 °C, pentru comparare temperature nucleului pămîntului are ajunge la o temperatură de maxim 6000-6500 °C.

Compania: Inox Plus

Anul:2019

Calitatea metalului - asigură calitatea metizelor

Elementele de fixare din oțel inoxidabil de diferite tipuri sunt foarte solicitate în multe industrii: industria chimică și alimentară, construcția de mașini și fabricarea instrumentelor, construcții și design. Caracteristicile oțelului inoxidabil permit utilizarea acestuia în instituții unde sunt solicitate cerințe sanitare și igienice crescute: grădinițe, școli, spitale etc. Este foarte important ca oțelul inoxidabil utilizat la fabricarea elementelor de fixare să fie în deplină concordanță cu caracteristicile declarate de producător. Prin urmare, este foarte important să se evite cooperarea cu furnizorii de materie primă necalitativă .

«InoxPlus SRL» oferă cele mai bune prețuri pentru produse din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate. Catalogul companiei conține cea mai largă gamă de produse. Angajații companiei rezolvă individual problemele fiecărui client, oferind cele mai favorabile condiții de livrare a metalului.

La „InoxPlus” puteți găsi orice sortiment de metal necesar pentru producerea metizelor și elemente de fixare, precum și țevi inoxidabile, tablă, diverse tipuri de armături etc. Toate produsele sunt certificate și îndeplinesc standardele europene de calitate.

Vezi tipurile de profile care le comercializăm aici: https://www.inoxplus.md/product/profile
și tipurile de metize aici: https://www.inoxplus.md/product/metize-sisteme-de-fixare

Compania: Inox Plus

Anul:2020

Popularitatea elementelor de fixare din inox

Oțelul inoxidabil este considerat cel mai popular material pentru producerea metizelor, inclusiv diverse elemente de fixare. Metalul a obținut o astfel de popularitate datorită caracteristicilor sale excelente de performanță:

 • Rezistență mare, fiabilitate și rezistență la uzură;
 • Rezistența la influențe și diferențe mecanice și de temperatură;
 • Prietenie ecologică și igienă;
 • Rezistență la foc și nemagnetică;
 • Durabilitate.

Elementele de fixare din oțel inoxidabil au aceleași caracteristici. Nu le este frică de deteriorare și nu își schimbă caracteristicile chiar sub influența acizilor sau a flăcării deschise.
Elementele de fixare din oțel inoxidabil includ:

 • șuruburi;
 • șaibe;
 • nituri;
 • cleme;
 • piulițe etc.

În plus, elementele de fixare din oțel inoxidabil includ brațe, ancore, colțuri pentru gresie din oțel inoxidabil etc.
Pentru producerea lor, se folosește un hexagon din oțel inoxidabil, o bară din oțel inoxidabil, un colț, fitinguri, un canal și alte rulouri metalice.
Gravitatea specifică a metalului este una dintre principalele caracteristici care vă permite să determinați cantitatea necesară de material necesar.
Dacă doriți să cumpărați un colț, o bară, un pătrat sau un alt sortiment din oțel inoxidabil, selectați furnizori care sunt foarte apreciați pe piața metalelor.

Pentru a face cunoștință cu sortimentul, urmați linkul: https://www.inoxplus.md/product/metize-sisteme-de-fixare

Compania: Inox Plus

Anul:2020

Oțel inoxidabil pentru stil High-tech

Crearea unui interior practic, unic și frumos nu este o sarcină ușoară pentru proiectant. Materialele moderne, pentru crearea interioarelor, sunt prezentate într-un sortiment imens, însă alegerea corectă a acestora nu este atât de ușoară. Este important ca materialele care vor fi utilizate pentru decorarea spațiilor să nu fie doar de înaltă calitate, dar ar trebui să fie bine combinate între ele și să se potrivească stilului ales.

Astăzi, unul dintre domeniile de trend ale designului interior, este stilul hi-tech. Principalele caracteristici ale acestui stil sunt geometria laconică, culorile monocrome, strălucirea lucioasă și, desigur, funcționalitatea. Metalul din oțel inoxidabil este ideal pentru crearea designului de înaltă tehnologie. Acest material are caracteristici de decorare inegalabile:

 • rezistență la uzură și greutate ușoară;
 • se prelucreză bine (poate fi tăiat, sudat etc.);
 • suprafețele sunt rezistente la medii agresive și extreme de temperatură;
 • razele ultraviolete nu afectează aspectul metalului;
 • simplitatea în îngrijirea gospodăriei;
 • igienă și estetică.

Design-ul unei încăperi în stilul hi-tech, cu utilizarea oțel-ului inoxidabil indică un design solid și prestigios, deasemnea vă permite să creați o atmosferă de siguranță și de valoare.

Pentru a face cunoștință cu sortimentul materiei prime, urmați linkul: https://www.inoxplus.md/products

Compania: Inox Plus

Anul:2020

Tăierea metalului - tipuri și descrieri

Tăierea metalului, necesită echipament special și profesionalismul personalului. Puteți tăia într-o varietate de moduri. Pentru structuri complexe unde precizia este foarte importantă, sunt utilizate tipuri precum laser și plasmă.

Tăierea cu laser vă permite să tăiați metalul de-a lungul conturului de orice complexitate. Există limitări la grosimea metalului. Domeniul de lucru al echipamentului face posibilă tăierea unei foi de oțel inoxidabil 0,5 mm cu dimensiunea 1,25m * 2,25m. Această tăiere are mai multe avantaje:

 • forma figurii poate fi de orice complexitate;
 • niciun efect mecanic asupra foii;
 • precizie până la 0,08mm;
 • performanță înaltă și execuție rapidă;
 • este posibil să se ocupe piese ne-rigide și ușor deformabile.

Pentru a face o tăiere cu fascicul laser, trebuie să aveți un dispozitiv special. Aceasta este o operație complet mecanică, realizată exact conform desenelor, elimină nepotrivirea formelor și dimensiunilor părții finale. Procesul în sine este foarte rapid, ceea ce vă permite să produceți multe piese de înaltă calitate.

Tăierea cu plasmă este cea mai modernă și populară metodă de tăiere. Operația este mecanizată complet, asigură o lucrare clară în conformitate cu desenele. Tăierea cu plasmă pentru oțel inoxidabil utilizează o serie de compuși pentru a crea o cusătură de înaltă calitate. Pentru aceasta, se utilizează aer cu amestecuri de azot și argon-hidrogen.

Există, de asemenea, tăiere plasmă-aer cu bile, astfel încât piesele să aibă o rugozitate minimă, ceea ce este foarte important pentru produsele cu formă complexă. Tăierea cu plasmă este folosită pentru produse industriale mari, precum și pentru elemente decorative.

Inox Plus vă propune cea mai bună metodă de decuparea a metalului: https://inoxplus.md/services

Compania: Inox Plus

Anul:2020

Colaborarea 7 Spice cu Inox Plus

Compania 7 Spice a apelat la specialiștii companiei Inox Plus pentru producerea rastelurilor și a formelor de copt din inox alimentar . Rastelurile selectate au fost proiectate conform necesității brutăriei, fiind utilizate la procesul de coacere în cuptoarele speciale pentru produsele de panificație.

Compania: 7 Spice

Anul:2016

Reguli pentru curățarea suprafețelor din inox

Inoxul este uşor de curăţat şi este foarte igienic. Din acest motiv este  utilizat în industria alimentară si decorativă. În fapt, suprafaţa sa netedă şi fără pori nu permite aderarea şi dezvoltarea bacteriilor şi a altor micro-organisme. În continuare sunt prezentate căteva reguli simple pentru a menţine suprafeţele din inox în permanenţă curate :

1. Acordaţi o atenţie sporită modului de tratare a suprafeţelor din inox, încă de la prima utilizare.

2. Pentru a păstra strălucirea inoxului, utilizaţi produse speciale, de fiecare dată.

3. Evitaţi utilizarea de produse abrazive care pot zgâria suprafeţele din inox.

4. Clătiţi bine cu apă suprafeţele curăţate.

5. Nu lăsaţi lavete umede sau bureţi pe suprafaţa din inox, pentru a evita formarea de pete.

6. Nu lăsaţi pentru timp îndelungat ustensile din metal în contact cu inoxul, deoarece pot să apară fenomene de corodare.

7. Pentru prima utilizare, se recomandă să curăţaţi şi să clătiţi bine suprafeţele din inox, deoarece ţevile de apă pot conţine substanţe feroase care, dacă sunt lăsate timp îndelungat în contact cu inoxul, pot duce la apariţia fenomenului de oxidare.

8. Nu utilizaţi detergenţi care conţin clor sau compuşi ai clorului: hipoclorit de sodiu, acid clorhidric, substanţe de detartrare etc. Acestea pot ataca compoziţia inoxului şi pot să apară pete care nu mai pot fi remediate.

9. Nu lăsaţi pe țevi produse de curăţare sau alte produse chimice care au compoziţie acidă. Pericol de oxidare şi corodare a inoxului.

10. Nu utilizaţi bureţi metalici sau alte ustensile metalice care pot zgâria suprafaţa şi pot lăsa urme de rugină.

Compania: Inox Plus

Anul:2016

Echipament industrial pentru bucătăria Miadora

Utilajul produs de Inox Plus pentru bucătăria restaurantului Miadora au fost: mese industriale pentru prepararea bucatelor, dulapuri și rafturi inox pentru păstrarea echipamentelor și altor ustensile necesare unei bucătării moderne.

Compania: Miadora

Anul:2015