Misiunea Noastra

Ne-am propus să fim cel mai bun producător de articole din Inox. Fundamentul afacerii noastre este capacitatea noastră de a transforma Oțelul Inoxidabil în orice formă și pentru orice scop.

Istoria companiei Inox Plus a apărut în vara anului 2011, a apărut de la simpla idee de a putea oferi oamenilor ceva care este pe viață, ceva care să îl poți utiliza pe un termen îndelungat. Pornind de la această idee, la data de 28 noiembrie 2011 a fost înființată oficial compania InoxPlus, compania care va comercializa pentru început materie prima inox și ulterior peste ani va presta servicii complexe în producerea confecțiilor din inox și a domeniul Horeca.
Din motivul ambiției conducătorului Inox Plus, s-a decis începerea afacerii prin cea mai grea cale, și anume prin importul direct a materiei prime de la producător.
Cu aceasta ocazie, directorul și fondatorul companiei Dumitru Covalenco, a urcat în mașină și a plecat în Italia, la unul din cei mai mari producători de materie primă Inox. Și a plecat de acolo, desigur cu un contract de colaborarea cu compania dată. În scurt timp a venit prima mașină de țeavă din inox în Republica Moldova. Cu asta a început activitatea companiei, care cu pași mici dar sigur a ajuns la nivelul care suntem acum.
Dupa importul și comercializarea țevilor din inox, a urmat importul tablei și a fitingurilor din inox, astfel am devenit lideri la capitolul dat și acestă etapă a fost cărămida din temelia construcției secției noastre de producere.
Primul produs care a fost produs în secția de producere a companiei a fost un butoi din inox, și pînă la ziua de astăzi mai ținem minte chipul barbatului care a procurat butoiul dat ????
P.S. Drag client din iarna anului 2011 dacă citiți acest mesaj, dorim să vă spunem un sincer mulțumesc din numele întregii echipe Inox Plus pentru încrederea acordată.
În următorii ani am continuat cu producerea în serie a butoaielor din inox de diferite capacitați și am inbunătățit etapele de producere pînă la nivelul actual, dar nu ne oprim aici, continuam în ritmul dat pentru a produce butoaie din inox ideale.
În anul 2014 am început să producem mese din inox, care a fost primul produs care a stat la baza producerii mobilierului din inox. La etapa actuală putem să spunem cu mîndrie că deținem cea mai mare și cea mai dotată sectie de producere a meselor, chiuvetelor, rafturilor, dulapurilor, carucioarelor din inox.
În următorii ani am dezvoltat o secție de producere a balustradelor din inox, am continuat dezvoltarea asortimentului de mobilier, butoaie și alte confecții nestandarte .
În anul 2016, am decis extinderea genurilor de activitatea prin comercializarea utilajelor profesionale pentru bucătăriile Horeca. În perioada actuală, colaborăm cu peste 30 de producători de utilaje profesioniste din toată lumea, livrînd clienților cele mai bune produse și soluții pentru utilarea zonelor de lucru.
În iarna anului 2018 compania a achiziționat un utilaj de tăiere laser care a ușurat activitatea secției de producere și anume posibilitatea de a tăie tabla din inox, confrom desenului tehnic.
La ziua de astăzi depunem eform maxim și lucrăm încontinu ca să fim cei mai buni în cele 3 ramuri de activitate:
1. Comerțul cu materie primă INOX
2. Producere mobilier INOX și import de utilaje HORECA
3. Producere rezervoare, cisterne și alte tipuri de vase din Inox

our team