Istoria noastră

Inox Plus este o companie privată din Republica Moldova, fondată în 2011, de către Dumitru Covalenco, care este și directorul companiei.

Întreprinderea Inox Plus a devinit în scurt timp unul dintre cei mai importanţi agenți economici în domeniul distribuţiei la nivel naţional a semifabricatelor, produselor industriale şi accesoriilor din oţeluri inoxidabile. Compania dispune de o capacitate impresionantă de stocare a materialelor în depozitele din Chișinău, o reţea logistică proprie şi o echipă de profesionişti cu înaltă calificare şi experienţă în acest domeniu. Atât la sediu cât şi la depozitele existente în ţară deţinem un stoc considerabil de material din inox.

Compania Inox Plus este specializată în:

- Producerea rezervoarelor, cisterne și alte tipuri de vase din Inox;

- Producerea mobilierului din INOX și importul de utilaje HORECA;

- Comerțul cu materie primă din INOX.

La comandă asigurăm în timp util şi alte tipuri de inox. Oferim consumatorilor noştri actuali şi viitori un parteneriat de calitate şi soluţiile de care aceştia au nevoie pentru a optimiza costul folosind produsele noastre, atât din punct de vedere tehnic cât şi al servicilor. Pe deplin conştienţi de faptul că succesul nostru este bazat pe experienţă, pe talentul şi motivaţia personalului nostru, ne străduim să menţinem un mediu de lucru unde siguranţa este regula numărul unu. 

 

our team