Cariere

In compania Inox Plus găsiți o oportunitate interesantă care vă promite dezvoltare și creaștere profesională pe termen lung într-un mediu inovator, prietenos, colaborativ și plin de satisfacție. Explorați locurile de muncă vacante pentru a vă duce cariera la un alt nivel fie că sunteți  profesionist cu experiență, absolvent sau student.

Inginer Proiectant

SCOPUL GENERAL AL FUNCŢIEI: Efectuează cercetări, proiectează şi coordonează direct activitatea de producere si funcţionare a produselor companiei, studiază şi oferă consultanţă cu privire la aspectele tehnologice ale materialelor şi produselor din Inox. Conduce şi coordonează activităţile de producţie a mărfurilor. Gestionează şi dezvoltă portofoliul produselor.

Vînzător Consultant

SCOPUL GENERAL AL FUNCŢIEI: Prezentarea și vânzarea produselor din Inox , realizarea ofertelor ,efectuarea apelurilor de menținere a clientelei, deservirea calitativă a clientului, eliberarea documentelor de vânzare.

Lacatuș- Confectii Metalice

SCOPUL GENERAL AL FUNCŢIEI: Prestarea diverselor lucrări pentru realizarea produselor din Oțel Inoxidabil : butoaie, mese, balustrade, copertine si alte modele personalizate.

Sudor cu Argon

SCOPUL GENERAL AL FUNCŢIEI: Prelucrarea, sudarea, montarea materialelor din inox pentru producerea de butoaie, mese, balustrade şi alte produse la comandă.